Agensi G-Dragon menafikan spekulasi roman dalam hubungan tersebut

AGENSI G-DRAGON, Galaxy Corp, telah dengan tegas menafikan sebarang hubungan romantis antara Kwon Ji-yong dan bekas runner-up Miss Korea, Kim Go-eun.

Walaupun desas-desus dan spekulasi yang sengit, Galaxy Corp menjelaskan bahawa Kim hanyalah seorang kenalan yang dihargai, digambarkan dengan penuh kasih sayang sebagai seorang dongsaeng (kawan yang lebih muda) dalam lingkaran sosial G-Dragon.

Mengenai asal-usul desas-desus ini, agensi tersebut menekankan bahawa spekulasi tersebut mula muncul di China dan kemudian mendapat sokongan di tempat lain. Walau bagaimanapun, selepas penyelidikan menyeluruh, Galaxy Corp mengesahkan bahawa tidak ada kebenaran tentang hubungan romantis antara G-Dragon dan Kim.

Desas-desus berputar di media bulan Julai lalu apabila ketua Bigbang, G-Dragon, dan Kim dilihat bersama-sama di sebuah perlawanan bola sepak di Osaka, Jepun. Spekulasi mencapai tahap panas kerana peminat menganalisis interaksi mereka di media sosial, membangkitkan desas-desus mengenai hubungan romantis yang sedang berkembang di antara mereka berdua.

Leave a Comment