Ahli bekas Sugar, Ayumi menanti anak pertama

PADA satu pos Instagram yang menyeronokkan pada 9 Januari, Ayumi, yang dahulu merupakan ahli kumpulan popular Sugar, dengan gembira mendedahkan bahawa beliau sedang mengandung anak pertamanya. Selepas bertukar sumpah dengan suaminya yang bukan selebriti pada tahun 2022, Ayumi sendiri menyampaikan pengumuman yang menghangatkan hati itu, disertai dengan siri gambar yang memukau.

Untuk pos Instagram pertamanya pada tahun baru ini, Ayumi berkongsi berita istimewa dengan pengikutnya dalam bahasa Korea, menyatakan rasa syukurnya atas kehidupan baru yang berharga yang akan menyertai keluarga mereka. Dijangka akan tiba pada bulan Mei tahun ini, Ayumi merenung tentang menjadi ibu bapa dengan rasa gembira dan sedikit kebimbangan.

Dengan sentuhan yang menarik, Ayumi mendedahkan “nama panggilan” bayi tersebut sebagai Terong Bertuah. Beliau dengan ceria menceritakan sebuah impian di mana beliau memetik terong yang lazat dan menikmatinya, menjadikan panggilan yang manis untuk anak yang belum dilahirkan.

Leave a Comment