Barisan pencetak laser terkini daripada Canon merubah operasi perniagaan

Canon baru-baru ini memperkenalkan rangkaian pencetak laser terbarunya. Merupakan lompatan penting dalam teknologi pencetakan, pencetak yang dirancang dengan teliti bertujuan untuk menyusun operasi perniagaan dengan lebih cekap, produktif, dan pengalaman pengguna yang lebih baik.

Acara tersebut memperlihatkan tujuh pencetak baru, termasuk imageCLASS LBP243dw, LBP246dw, LBP248x, MF461dw, MF465dw, MF469x, dan LBP732Cx, yang direka khas untuk memenuhi keperluan dinamik ruang kerja moden.

Dengan ciri-ciri yang direka khas untuk menangani cabaran yang dihadapi oleh perniagaan dari semua saiz, rangkaian pencetak laser baru Canon mengubah semula standard pencetakan, membolehkan organisasi mencapai kecekapan dan kejayaan yang lebih besar.

Booth interaktif membolehkan tetamu mengalami sendiri nilai unik setiap pencetak, dari kelajuan pencetakan yang ditingkatkan hingga konetiviti yang lancar. Peserta mendapat pandangan tentang bagaimana pencetak ini boleh berintegrasi ke dalam aliran kerja yang berbeza, meningkatkan operasi perniagaan ke tahap produktiviti yang baru.

Presiden dan CEO Canon Marketing Malaysia, Masato Yoshiie menekankan dedikasi Canon untuk kemajuan berterusan dan falsafah “Kyosei” untuk bekerjasama demi kebaikan bersama. Kepala bahagian peranti sistem peribadi, Sandy Lee menonjolkan perkongsian yang dibina oleh pencetak ini dengan perniagaan, yang kini menjadi lebih daripada sekadar alat dan merupakan komponen integral dalam meningkatkan produktiviti.

Pencetak baru ini mempunyai kelajuan pencetakan yang mengagumkan, dengan beberapa model mencapai sehingga 40 halaman setiap minit untuk pencetakan dokumen dengan cepat dan cekap dalam saiz A4. Pencetakan dupleks automatik mengurangkan penggunaan kertas, memastikan kelestarian dan penjimatan kos bagi perniagaan.

Diterapkan dengan penyelesaian awan seperti Google Drive, Dropbox, dan OneDrive, serta sokongan langganan Microsoft Azure, pencetak-pencetak ini menawarkan pilihan konetiviti yang lancar untuk pencetakan dan pengimbasan, yang seterusnya meningkatkan kecekapan aliran kerja.

Leave a Comment