Baru dan Lebih Kuat

HONOR telah meluaskan siri Magicnya dengan tiga telefon pintar flagship baru dan sebuah tablet. Honor Magic6 Pro, Porsche Design Honor Magic V2 RSR dan Porsche Design Honor Magic6 RSR melayani keperluan yang pelbagai, manakala Honor Pad 9 bertujuan menjadi rakan kerja-rekreasi yang serbaguna.

Gambar yang sempurna

Honor Magic6 Pro bersinar dengan Sistem Kamera Falconnya, menampilkan kamera utama 50MP, kamera ultra-lebar 50MP, dan kamera Tele-falcon 180MP yang mengagumkan. Dengan zoom digital 100× dan Penangkapan Gerakan AI, mencapai gambar yang menakjubkan dan momen berkualiti tinggi adalah mudah. Paparan LTPO Comfort Mata All-range Low-power 6.8-inci, bersamaan dengan Pengurangan Pemadam 4320Hz PWM, memastikan pengalaman menonton yang memikat. Peranti ini juga dilengkapi dengan bateri 5600mAh yang kuat dan Platform Mudah Alih Snapdragon 8 Gen 3 untuk prestasi yang lancar.

Penuh dengan ciri-ciri

Honor Pad 9 menawarkan paparan Comfort-Mata 2.5K 12.1-inci dengan kadar segar 120Hz dan teknologi penalaan bunyi Honor Histen untuk pengalaman audio-visual yang memikat. Dengan RAM Turbo 8GB yang boleh diperluaskan dan sehingga 256GB penyimpanan, multitugas dan penyimpanan multimedia adalah tanpa masalah. Tablet ini menawarkan varian Wi-Fi dan 5G, memastikan kelajuan sambungan yang pantas untuk muat turun dan siaran.

Gaya dengan perlumbaan Motorsport

Terinspirasi daripada perlumbaan motorsport, Porsche Design Honor Magic V2 RSR menonjol sebagai telefon lipat ke dalam terhalus di dunia. Ia menampilkan Engsel Titanium Super-Light, Pelindung NanoCrystal Tahan-calar, dan trio kamera, termasuk kamera utama 50MP. Dikuasakan oleh chipset Snapdragon 8 Gen 2 dan bateri 5000mAh, telefon lipat ini menjanjikan gaya dan prestasi.

Terinspirasi daripada Porsche Taycan

Porsche Design Honor Magic6 RSR menarik rekaan dari Porsche Taycan, mencerminkan keanggunan dan kesopanan. Ia membanggakan Sensor Kamera Falcon Honor Super Dinamik H9800 dengan julat dinamik 15EV dan Sistem Autofokus LiDAR Matrix bagi gambar yang jelas dan tepat. Dengan Pelindung NanoCrystal Tahan-calar yang tahan lama dan bateri 5600mAh yang kuat, telefon pintar ini menawarkan gaya dan ketahanan.

Harga dan ketersediaan

Honor Magic6 Pro bermula pada harga RM4,499 dan dilengkapi dengan bonus pra-pesanan yang menarik, termasuk hadiah bernilai sehingga RM1,960. Versi Wi-Fi Honor Pad 9 berharga RM1,499 dan akan tiba di kedai pada 28 Mac, dengan versi 5G dilancarkan pada 19 April. Porsche Design Honor Magic V2 RSR dan Porsche Design Honor Magic6 RSR dijual pada harga RM10,999 dan RM7,499 masing-masing, dengan pilihan pembelian eksklusif untuk pendaftar awal.

Leave a Comment