Eilish’s Apakah Saya Dicipta Untuk? Memenangi Anugerah

Billie Eilish sangat terharu apabila menerima Anugerah Pengerusi yang berprestij di Anugerah Festival Filem Antarabangsa ke-35 Palm Springs tahunan untuk lagu What Was I Made For? yang muncul dalam trek filem Barbie. Bersama dengan rakan kerjanya dan abangnya, Finneas, dia secara emosi menyatakan rasa terima kasih selepas dihormati oleh pengarah Barbie, Greta Gerwig.

Eilish mendedikasikan penghargaan ini kepada mereka yang berhadapan dengan perasaan putus asa dan ketakutan wujud dan meragui tujuan kehidupan. Dalam ucapan yang penuh makna, artis ini mengakui keseragaman kadang-kadang perasaan sedemikian tetapi menekankan kepentingan kesabaran dan kepercayaan bahawa perjuangan itu berbaloi. Terbuka tentang cabaran kesihatan mentalnya, Eilish berkongsi pengalaman sendiri, mengakui pada saat-saat dia meragui nilai kehidupan.

Bagaimanapun, dia menyampaikan penghargaan yang baru untuk hidup, terutamanya selepas bekerja pada trek filem Barbie, di mana dia merasakan keterjemahan dengan tema filem dan menggambarkannya sebagai karya seni yang memberi kuasa dan indah. Keputusan untuk tidak membuat kameo dalam Barbie telah diperjelaskan semasa temu bual di karpet merah, dengan Eilish dan Finneas menekankan fokus mereka pada intipati naratif filem tersebut daripada keterlibatan peribadi.

Leave a Comment