Eun-woo Solo Debut

GET sedia untuk menikmati sebuah muzikal sebagai Cha Eun-woo dari Astro memulakan perjalanan solo beliau. Pelbagai laporan berita telah memberi petunjuk bahawa sensasi K-pop sedang bersiap sedia untuk mengeluarkan album solo pertamanya.

Fantagio, agensi yang mewakili Eun-woo, telah secara rasmi mengesahkan bahawa artis berbakat ini sedang dengan tekunnya menyiapkan albumnya yang dijadualkan untuk menemui peminat muzik pada separuh pertama tahun 2024.

Penuh dengan semangat, Eun-woo mempunyai matlamat untuk melancarkan lagu-lagu yang dinantikan dari albumnya pada fan-con pertamanya yang dijadualkan di Stadium Dalam Jamsil pada 17 Februari.

Inilah satu capaian penting bagi Eun-woo apabila beliau memulakan debut solo beliau, hampir lapan tahun selepas menyertai Astro pada tahun 2016. Lawatan fan-con Asia beliau, “2024 Just One 10 Minute”, dijadualkan untuk bermula di Seoul.

Beliau juga sibuk dalam bidang lakonan, apabila beliau telah muncul dalam drama MBC A Good Day to Be a Dog dan dijadualkan untuk memukau penonton dalam drama MBC lain, Wonderful World, yang dijadualkan untuk tayangan perdana pada bulan Mac.

Leave a Comment