Festival Supalapa menjadi tumpuan utama

Festival SUPALAPA, yang dijadual untuk membuat kemunculan pertamanya di Malaysia pada 2 dan 3 Mac, menjanjikan pengalaman muzik yang menggemparkan dengan senarai artis antarabangsa dan bakat tempatan sebanyak 40 orang dari pelbagai genre.

Diketuai oleh sensasi Malaysia, Yuna dan legenda muzik dansa Belanda, Tiesto, festival ini menjamin atmosfera yang tidak akan terlupakan.

Turut menyertai mereka di pentas adalah artis-artis besar seperti Kid Laroi, EAJ, Ali Gatie dan juga bakat-bakat tempatan seperti Saixse dan Kidd Santhe, yang memperkayakan senarai artis festival dengan bunyi yang unik.

Dianjurkan oleh Maestro Production dan Prodigy One Nation, Supalapa bertujuan untuk menetapkan standard baru bagi festival-festival di Malaysia.

Pengerusi Parthiban Murugaiya bertujuan untuk menetapkan Supalapa sebagai acara pertandingan tahunan, meningkatkan status Malaysia sebagai destinasi hiburan global.

Pengarah festival Addam Al Maleq berkongsi visi ini, menjanjikan pelbagai aktiviti unik seperti gelanggang bergulat dan bioskop senyap, memastikan kegembiraan tanpa henti.

Tiket untuk fasa kedua festival ini sudah boleh dibeli, bermula dari RM448 untuk tiket sehari dan RM798 untuk tiket festival penuh.

Sama ada anda penggemar muzik atau pencari keseronokan, festival Supalapa menjanjikan perayaan muzik dan hiburan yang tidak akan terlupakan.

Untuk maklumat lanjut, lawati supalapa.com dan sertai sejarah ketika Supalapa muncul dalam arena festival di Malaysia.

Leave a Comment