Gaya-gaya Styles Hampir Menyertai Pelakon Filem Musikal Mean Girls

HARRY Styles sedang dipertimbangkan untuk peranan dalam filem muzikal Mean Girls, seperti yang dinyatakan oleh pengarah Samantha Jayne dan Arturo Perez Jr dalam satu temuramah dengan The Hollywood Reporter.

Pengarah-pengarah tersebut menyebut bahawa mereka mempunyai idea untuk menggabungkan ahli muzik tersebut dalam peranan tertentu, menekankan barisan ikonik dan momen lucu dalam filem tersebut. Jayne dan Perez berbual-bual secara santai tentang kemungkinan Styles mengambil peranan Glen Coco, mencadangkan bahawa beliau mungkin telah menambahkan ciri khasnya kepada watak tersebut.

Semasa perbualan tentang barisan yang diingati, Jayne dan Perez bercanda tentang kepentingan frasa tertentu, seperti “You go, Glen Coco”.

Mereka mengambil kira idea Styles bermain Glen Coco dan berkongsi proses pemikiran yang lucu, membayangkan bagaimana Styles boleh menyumbang kepada unsur lucu dan momen ikonik dalam filem tersebut.

Berdasarkan muzikal Broadway 2018 dan filem 2004 yang sama nama, filem Mean Girls memperkenalkan generasi baru Plastics. Tina Fey, yang menulis kedua-dua filem asal dan muzikal, mengumumkan rancangan untuk filem muzikal itu pada Januari 2020.

Pelakon utama, didedahkan pada Disember 2022, menampilkan Angourie Rice sebagai Cady Heron dan Renee Rapp melakonkan semula peranannya di Broadway sebagai Regina George.

Filem tersebut, yang telah menjadi klasik kultus sejak tayangannya hampir dua dekad yang lalu, menduduki puncak box office pada hujung minggu tayangannya pada tahun 2024.

Leave a Comment