GreatGuys turun kepada tiga

Entertainment DNA telah secara rasmi mendedahkan bahawa lima anggota GreatGuys, iaitu Han-eul, Da-un, Ui-yeon, Dong-in, dan Hwal-chan, akan berpisah dengan kumpulan tersebut apabila kontrak eksklusif mereka tamat pada 1 Februari. Konsert yang akan datang di Jepun, yang dijadualkan dari 12 hingga 29 Januari, akan menjadi aktiviti terakhir mereka sebagai kumpulan beranggotakan lapan orang. Bermula Februari, GreatGuys, yang asalnya muncul pada tahun 2017, akan memulakan babak baru sebagai kumpulan tiga orang, terdiri daripada Ho-ryeong, Dong-hwi, dan Baek-gyeol.

Entertainment DNA menyatakan kesedihan kerana memberikan berita mengejutkan ini dan mengucapkan terima kasih kepada ahli yang berpisah atas tujuh tahun mereka bersama agensi. Keputusan untuk setiap ahli mengejar jalan masing-masing muncul selepas pertimbangan dan perbincangan yang mendalam. Walaupun ada perubahan, agensi itu menggesa peminat untuk terus menyokong semua ahli, sama ada yang beredar mahupun yang kekal, ketika mereka memulakan perjalanan masing-masing.

Entertainment DNA menjamin sokongan berterusan untuk ahli yang beredar dan trio yang meneruskan dengan GreatGuys, dengan menekankan harapan untuk masa depan yang cerah bagi semua lapan ahli. Ucapan terbaik diucapkan kepada setiap ahli dalam usaha masa depan mereka.

Leave a Comment