Isu-isu Keluarga

MILEY CYRUS dilaporkan tidak dimaklumkan tentang kompleksiti yang berkobar-kobar di sekeliling adiknya Noah Cyrus, ibunya Tish Cyrus, dan suami baru Tish, Dominic Purcell.

Seorang sumber mengungkapkan bahawa Miley, 31 tahun, tidak mengetahui mengenai sebarang ketegangan yang melibatkan Purcell, 54 tahun, yang pernah memiliki hubungan sebelum ini dengan Noah, 24 tahun, sebelum kahwin dengan Tish, 56 tahun.

Apabila Miley sedar, beliau mendekati ibunya, menyatakan kebimbangannya tetapi juga keinginannya untuk kebahagiaan Tish. Walaupun cubaan untuk mendapatkan maklum balas dari wakil-wakil untuk komen, tidak terdapat respon segera mengenai hubungan yang didakwa antara Noah dan Purcell.

Sebelum ini, sumber-sumber mendedahkan bahawa Noah merasa terpinggir oleh hubungan romantis ibunya dengan selebriti itu. Didakwa, Noah dan Purcell mempunyai hubungan sebelum ini, yang digambarkan sebagai hubungan santai, sebelum Tish mengejar hubungannya sendiri dengannya tanpa perbincangan terlebih dahulu dengan Noah.

Perkahwinan Tish dan Purcell pada Ogos 2023, yang dijalankan di halaman belakang Miley, berlaku di tengah-tengah kompleksiti keluarga.

Acara ini berikutan penceraian Billy Ray Cyrus pada April 2022 selepas lebih 28 tahun berkahwin dengan Tish, yang mengakibatkan masa yang mencabar bagi keseluruhan keluarga.

Walaupun menghadapi kesulitan, perkahwinan tersebut menandakan babak baru, tetapi ia juga menekankan ketegangan yang belum diselesaikan dalam dinamika keluarga.

Leave a Comment