Joker menyertai Pasukan Tugas X pada bulan Mac

Studio ROCKSTEADY’s Suicide Squad: Kill the Justice League telah dilancarkan pada hujung minggu dan pembangunannya mempunyai perancangan jangka panjang untuk memastikan permainan ini kekal popular selama mungkin.

Pemain akan mempunyai satu bulan dengan permainan asas sebelum ROCKSTEADY memperkenalkan musim pertama kandungan tambahan.

Diperincikan dalam sebuah buletin pembangun dalam laman YouTube pada 22 Januari, musim pertama akan bermula pada bulan Mac dengan memperkenalkan Joker sebagai ahli baru yang boleh dimainkan dalam Suicide Squad, bergabung dengan Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn dan King Shark yang sudah ada.

Kerana Suicide Squad berlaku dalam dunia yang sama dengan permainan Batman: Arkham yang sudah mempunyai Joker sendiri (dibawakan suara oleh Mark Hamill), Joker baru ini akan diambil dari alam semesta alternatif dan dijatuhkan ke dalam dunia ini.

Sama seperti ahli lain dalam pasukan, Joker akan mempunyai pilihan lintasan sendiri apabila kumpulan tersebut melintasi Metropolis yang penuh dengan makhluk asing, dan sama seperti mereka yang lain, senjata senjatanya termasuk pelbagai jenis rifle serang dan pistol.

Musim pertama akan datang dengan kandungan muat turun baru dalam bentuk senjata dan peralatan bertema penjahat, kandungan Riddler baru, aktiviti dan benteng. Ia juga mempunyai dua episod kandungan naratif baru yang berkisar tentang Two Face dan Scarecrow.

Selepas musim pertama, ROCKSTEADY merancang untuk terus memberikan musim-musim yang akan menambah ahli yang boleh dimainkan baru, misi, kawasan dan senjata.

ROCKSTEADY menjamin bahawa semua kandungan akan datang (termasuk musim pertama) akan disediakan secara percuma dan tidak dikunci di belakang dinding pembayaran mikrotransaksi.

Sama ada melemparkan lebih banyak pakaian dan watak menarik ke dalam permainan penembak pelayan langsung akan mengekalkan jumlah pemainnya merupakan sesuatu yang masih perlu dilihat.

Leave a Comment