Joybean Malaysia Memperkenalkan Empat Varian Kentang Chip

JOYBEAN, pembekal minuman halal dan snek berkualiti yang dihasilkan di Malaysia akan memastikan anda mempunyai lebih banyak pengalaman berkongsi semasa musim Ramadan dan Aidilfitri ini.

“Menyertai cinta penggemar Joybean kami untuk kerepek kentang Jalapeno dan Truffle, kami memperluaskan rangkaian kerepek kentang premium kami dengan memperkenalkan bungkusan baharu 100g yang boleh dikongsi dalam empat rasa seperti Rosemary herba, Hot & Spicy pedas, Barbecue beraroma asap dan Tomato masam,” kata pengurus besar Berjaya Food Trading Nicholas Nyeow.

Bungkusan kerepek kentang Joybean yang baru 100g sesuai untuk berkongsi dengan rakan dan keluarga. Simpan sedikit ruang untuk satu atau dua bungkusan semasa anda balik kampung. Sesuai sebagai snek untuk tenaga ketika perjalanan jauh dan untuk keseronokan snek yang menyeluruh. Terdapat lebih banyak kegembiraan dan tiada pembaziran dengan kerepek kentang ini. Dijual pada harga RM8.90 setiap 100g, ia menawarkan anda dan rakan-rakan anda lebih banyak saat bersama-sama.

Kerepek kentang Joybean dihasilkan di Malaysia daripada kentang tanpa GMO yang diimport dan bahan-bahan berdasarkan tumbuhan. Bahan-bahan ini dihiris halus untuk menghidupkan sepenuhnya rasa dan kekerasan maksimum. Buka bungkusan dan nikmati aroma. Semua snek Joybean termasuk varian kerepek kentang 100g yang boleh dikongsi adalah disahkan halal oleh Jakim.

Pilih dari empat rasa:

1. Rosemary

Kerepek kentang berperisa rosemary ini dihasilkan dari kentang import premium, mencipta gabungan kekerasan dan rasa aromatik yang unik. Rasa rosemary yang halus namun berbeza ini memperindahkan setiap kerepek dengan nota herba, menyelaraskan kelebihan manis semula jadi kentang.

2. Barbecue

Kerepek kentang berperisa barbecue ini dihasilkan dari kentang khas yang diimport dan mempunyai rasa manis beraroma asap yang seperti bbq sebenar. Mereka rangup dan penuh dengan rasa, sempurna untuk sesiapa yang menyukai rasa bbq. Diperbuat dengan kentang terbaik, kerepek ini adalah snek hebat untuk menikmati rasa BBQ yang lazat setiap masa.

3. Hot & Spicy

Kerepek kentang ini menawarkan pengalaman rasa yang merangsang untuk mereka yang gemar dengan bahan pedas dalam snek mereka. Dihasilkan dari kentang import premium, kerepek ini mempunyai kekerasan yang sempurna yang mempertingkatkan kepedasan dan rasa. Setiap gigitan memberikan campuran rempah berani, menjadikannya pilihan yang tidak dapat ditolak untuk peminat makanan pedas.

4. Tomato

Kerepek kentang berperisa tomato ini membawa rasa kaya dan masam tomato masak ke setiap gigitan, dihasilkan dari kentang terpilih yang diimport. Kerepek ini menawarkan keseimbangan yang menyeronokkan antara manis dan keasaman, mengingatkan pada petik tomato segar.

Produk Joybean boleh didapati di pasar raya tempatan dan hipermarket seperti Aeon Co, Aeon Big, Cold Storage, Ken’s Grocer, Lulu Hypermarket, Maxvalu, Mercato, NSK Grocer, Urban Fresh dan banyak lagi, serta melalui kedai-kedai e-commerce dalam talian tertentu.

Leave a Comment