Jurulatih Melancarkan Pemasangan Ramadan di Pavilion KL

COACH telah mendedahkan pengalaman eksklusif Ramadan 2024nya yang meraikan Ramadan untuk kali kedua di Malaysia dengan pemasangan interaktif dan produk ikonik di Pavilion Kuala Lumpur, destinasi membeli-belah utama Malaysia.

Menggabungkan tradisi tempatan dan semangat New York yang optimis dalam satu pengalaman yang unik, Coach menjadikan ikon abadinya menjadi hidup dalam bentuk beg besar Tabby Berquilt yang berselerak di sepanjang pintu masuk pusat beli-belah. Untuk membawa semangat Ramadan menjadi hidup, pemasangan ini menampilkan pengalaman seni digital yang mendalam dan diintegrasikan dengan motif seperti bintang dan bulan sabit dalam corak berquilt.

Coach juga telah memperkenalkan pengalaman gamifikasi digital yang direka khas untuk musim perayaan di mana pelanggan juga berpeluang untuk memenangi beg Tabby Berquilt. Pemasangan ini juga menampilkan gerobak yang menawarkan kurma prapaket percuma kepada pengunjung untuk berbuka puasa semasa Ramadan (hanya tersedia dari Jumaat hingga Ahad).

Dengan menggabungkan koleksi Coach Musim Bunga 2024, cerita itu mengenai mencari keberanian untuk menemui erti kehidupan sebenar dengan cara anda sendiri. Pemasangan ini menangkap penjelajahan terbaru “The Courage to Be Real”, matlamat Coach yang berpaksikan untuk menginspirasi orang untuk meluahkan pelbagai sisi diri mereka.

Menampilkan pengalaman fizikal dan digital, pemasangan itu mempersembahkan beg Quilted Tabby Coach di mana pengunjung boleh meneroka koleksi sambil menemui kemungkinan baru untuk mengekspresikan diri.

Tamu dijemput untuk mengalami pemasangan Ramadan yang menginspirasikan dan melawat kedai-kedai Coach untuk menemui koleksi Musim Bunga terkini rumah tersebut, termasuk beg Tabby Berquiltnya dari sekarang hingga 14 April. Kedai-kedai di seluruh Malaysia akan diubah menjadi destinasi membeli-belah yang unik, terinspirasi oleh warna-warna yang meriah dan motif-motif hiasan yang rumit dalam koleksi Musim Bunga.

Leave a Comment