Kembalinya Renner

Pelakon Amerika Jeremy Renner, terkenal dengan peranan Hawkeye dalam Marvel Cinematic Universe (MCU), baru-baru ini menimbulkan gelombang keghairahan di kalangan peminat dengan petanda akan kembali ke siri tersebut.

Dedahan menarik Renner muncul semasa temubual jujur dengan Entertainment Tonight, di mana beliau menceritakan pelbagai aspek kehidupannya, termasuk perjalanan sukar pulih dari kemalangan plet sejuk yang menakutkan pada 1 Januari 2023.

Merenung kembali kejadian hampir maut dengan sebuah snowcat 14,300 pound di kediamannya di Reno, Nevada, Renner berkongsi butiran menyentuh kejadian yang meninggalkannya bergelut dengan 30 tulang patah.

Walaupun keparahan kecederaannya, semangat yang tidak dapat ditakluki oleh Renner bersinar semasa beliau menceritakan sokongan tanpa putus yang diterimanya dari rakan sejawatnya dalam MCU semasa proses rehabilitasi yang sukar.

Dengan perasaan syukur yang mendalam atas semangat kesatuan dan dorongan yang diberikan kepadanya oleh rakan sejawatnya, Renner mengesahkan semangatnya untuk mengulangi peranannya sebagai Hawkeye jika peluang itu muncul.

“Saya sentiasa bersedia,” katanya dengan tekad yang jelas. “Saya akan menjadi kuat, pastinya. Saya akan bersedia.”

Sepanjang temubual itu, Renner memberikan pandangan terhadap perjalanan pulihannya, mendedahkan kemajuan penting dalam mendapatkan semula kesihatannya dan kebolehan bergerak.

“Saya kira saya sudah melakukan 90% dari semua perkara yang perlu saya lakukan,” katanya dengan harapan. “Saya fikir dalam enam bulan akan berjalan lebih lancar. Saya perlu menetapkan matlamat untuk diri saya. Saya akan berbuat apa sahaja yang patut untuk sembuh, untuk menjadi lebih kuat.”

Ketakbulatan tekad Renner untuk rehabilitasinya menunjukkan pengiktirafan akan sifat jangka panjangnya.

“Ini adalah satu jalan ke arah pulih,” katanya merenung, mengakui komitmen yang berterusan yang diperlukan untuk memastikan kesejahteraannya. “Sisanya hidup saya adalah tentang kesihatan dan kecergasan. Pemulihan akan menjadi sebahagian daripada sisa hidup saya, jadi saya menantikan perkara itu, kawan.”

Selain daripada aspirasinya dalam MCU, Renner baru-baru ini mencuri tajuk berita dengan kembali ke siri terkenal Paramount Mayor of Kingstown, yang memulakan penggambaran musim ketiganya.

Mengongsi rasa takut dan kegembiraannya di Instagram, Renner menyuarakan harapan untuk sebuah produksi yang berjaya, mengulangi tekadnya untuk memberikan kerja berkualiti untuk pasukan pengeluaran dan peminat tegar siri tersebut.

Semasa Renner memulakan babak baru dalam perjalanan profesionalnya, ketabahan dan daya saing yang tidak dapat ditakluki beliau berdiri sebagai saksi kepada semangat yang kukuhnya.

Sama ada memakai anak panah ikonik sebagai Hawkeye atau mempesonakan penonton dalam dunia penuh cabaran Mayor of Kingstown, Renner terus menginspirasi dengan bakatnya, ketekunan dan komitmen yang tidak pernah luntur terhadap keunggulan.

Leave a Comment