Konsert Debut untuk ONEUS di Malaysia

Sentuhan pop Korea ONEUS akan melaksanakan konsert solo pertama mereka di Malaysia, menandakan peristiwa penting dalam karier mereka yang berkembang.

Kumpulan yang sangat diakui itu dijangka menjadi tumpuan utama dalam penampilan konsert pertama mereka di Malaysia sebagai sebahagian daripada Tur Dunia ke-2 mereka yang dinantikan, ‘La Dolce Vita’.

Dianjurkan oleh Soul & Joy Entertainment bekerjasama dengan SEAE dan Shining Star, acara ini dijadualkan berlangsung di Zepp Kuala Lumpur pada Sabtu, 4 Mei jam 6 petang. Peminat boleh mengharapkan persembahan yang spektakular daripada muzik berbeza ONEUS dan kehadiran pentas magnetik mereka.

Terdiri daripada ahli Seoho, Leedo, Geonhee, Hwanwoong, dan Xion, ONEUS telah meningkat ke kemasyhuran dengan hits yang menduduki carta seperti Valkyrie, LIT, dan No Diggity. Sejak debut mereka pada tahun 2019 di bawah label RBW, kuintet ini telah mendapat pujian antarabangsa dan penyokong setia.

Mengikuti kejayaan tur dunia mereka ‘La Dolce Vita’, yang bermula pada Oktober lepas di Tokyo dan merentasi enam bandar di seluruh Eropah, ONEUS kini bersedia untuk menakluki Amerika dengan persembahan di 11 bandar di Amerika Syarikat.

Bermula di Seattle pada 16 Mac, kumpulan ini akan memulakan tur dinamik melintasi bandar-banar utama di Amerika, termasuk Oakland, Chicago, New York, Washington D.C., Louisville, Orlando, Dallas, Houston, Phoenix, dan Los Angeles, sebelum menuju ke Malaysia.

ONEUS menjanjikan persembahan berapi dari hits terbesar mereka yang disatukan dengan persembahan langsung yang dinamik, menegaskan kedudukan mereka sebagai persembahan utama dalam generasi mereka.

Tur ini, yang dinamakan ‘La Dolce Vita’ atau ‘Kehidupan Manis’, bertujuan untuk mencipta kenangan yang tidak dapat dilupakan yang dipenuhi dengan kegembiraan dan kegembiraan untuk penyokong global mereka.

Tiket untuk acara ini akan mula dijual bermula dari 19 Mac melalui my.bookmyshow.com/oneus2nd dan KLOOK.

Dengan pelbagai tier tiket yang menawarkan faedah eksklusif kepada peminat, harga bermula dari RM388 hingga RM688, ditambah dengan yuran tempahan dan operasi yang berkenaan. Faedah ini termasuk akses Sound Check, Kad Fotokopi Berbentuk, dan Faedah Peminat Bertuah, memastikan pengalaman konsert yang tidak dapat dilupakan bagi para hadirin.

Leave a Comment