La Chica -> La chica

Kumpulan Olive Tree Melancarkan Cawangan Keempat La Chicá Mexican Grill and Bar di PJ

KUMPULAN Olive Tree melancarkan cawangan keempat La Chicá Mexican Grill and Bar, menandakan pencapaian ke-28 di bawah payungnya.

Terletak di kawasan Jaya One Petaling Jaya, penambahan terbaru ini berjanji untuk menggoda lidah dan mencetuskan fiesta rasa untuk peminat masakan Mexico di sekitar kawasan itu.

Pengasas dan pengarah urusan Leslie Gomez meraikan perasmian cawangan tersebut, yang menandakan pencapaian keempat dalam masa kurang dari tiga tahun sejak penubuhannya pada Oktober 2021 di Changkat Bukit Bintang, Kuala Lumpur.

Dengan jumlah 28 cawangan dan masih berkira-kira, ia tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan. Baru-baru ini, kumpulan itu melancarkan usahanya pertama di Bali, Indonesia – Frangipanni, restoran fine dining yang menyajikan menu yang luas daripada hidangan masakan India.

Dengan membayangkan pengembangan lebih lanjut di seluruh Malaysia termasuk wilayah seperti Sabah dan Sarawak, kumpulan itu menetapkan matlamat untuk merentasi sempadan antarabangsa, menargetkan pasaran di Singapura, Dubai dan Australia.

“Saya mempunyai pandangan yang positif terhadap pertumbuhan dan permintaan industri makanan dan minuman. Kami akan terus mencari lokasi yang sejajar dengan ethos jenama kami untuk memperluas jejak kami,“ kata Gomez dalam satu kenyataan, semalam.

Dengan penuh rasa syukur kepada komuniti tempatan atas sokongan mereka yang gigih, kumpulan itu mengalu-alukan pelanggan untuk makan tengahari dan makan malam, menjemput mereka untuk meneruskan perjalanan gastronomi mereka melalui pelbagai rasa Mexico dengan santai.

Leave a Comment