Lohan Menunjukkan Kedukaan

LINDSAY Lohan, terkenal dengan peranan dalam Mean Girls asal, mengutarakan perasaan kecewa terhadap satu jenaka tertentu dalam filem musikal yang dipermaju ini.

Jenaka tersebut, merujuk kepada frasa terkenal “fire crotch” yang dikaitkan dengan Lohan pada tahun 2006 kerana komen kasar oleh sosialita Brandon Davis, telah menyakitkan hati bintang tersebut. Leslie Sloane, wakil Lohan, menyampaikan perasaan kecewannya kepada media.

Dalam adaptasi moden Mean Girls ini, Megan The Stallion, memegang watak dirinya sendiri, memberikan sokongan kepada Cady, yang asalnya dilakonkan oleh Lohan dan kini dilakonkan oleh Angourie Rice.

Watak Megan dengan riangnya menjerit, “Kita akan kembali menjadi merah. Y2K fire crotch telah kembali.” Lohan mempersepsikan ini sebagai sindiran yang tidak sesuai kepada nama samaran yang meresahkan beliau semasa pertengahan tahun 2000-an.

Kejadian asal melibatkan Davis membuat komen yang memandang rendah tentang badan Lohan dalam video viral tahun 2006, dengan Paris Hilton di belakang tertawa. Wakil Hilton pada masa itu cuba menjauhkannya dari skandal tabloid tersebut.

Walaupun kontroversi itu, Lohan kembali dengan kejutan ke Mean Girls dalam peranan cameo, menyambut sorakan gemuruh bintang tersebut di premier filem di New York.

Menurut Variety, beliau menerima sekitar US$500,000 (RM2.3 juta) untuk setengah hari kerja dalam filem itu. Beliau juga terbang dari Dubai untuk memeriahkan karpet merah di premier Jan 8 bagi adaptasi Mean Girls 2024, interpretasi sinematik musikal Broadway yang diilhamkan oleh komedi 2004 itu.

Leave a Comment