Makanan Bertuah Anda

MENJUNJUNG KASIH untuk Tahun Naga, Burger King telah mengumumkan tawaran terhad terbarunya, set hidangan “Lucky Your Way”.

Bermula dari 1 Februari hingga 11 Mac, menu-menu eksklusif ini direka dengan teliti untuk mewakili esensi Tahun Baru Cina, menawarkan perjalanan kuliner yang menyeronokkan yang melambangkan nasib dan kebahagiaan.

Menikmati menu eksklusif yang diselitkan dengan kemakmuran

Menu Lucky Your Way menyajikan pelbagai burger berair yang mengandungi kubis ungu yang dicincang, sos keju nacho, sos barbeque, keju Amerika dan protein yang disesuaikan.

Pilihan yang menonjol termasuk Lucky Tendergrill dengan ayam panggang api, Lucky Double Beef yang menawarkan rasa berganda dan Lucky Salmon, hidangan yang enak penuh dengan rasa.

Memuaskan dahaga anda dengan minuman dan pencuci mulut yang menyeronokkan

Tiada hidangan yang lengkap tanpa minuman yang menyegarkan. Restoran ini memperkenalkan minuman berperisa limau, minuman membersihkan lidah yang dicampur dengan ledakan kesegaran citrus.

Tambahan pula, menu Lucky Your Way menawarkan pelbagai pencuci mulut yang menggugah selera, termasuk kon caramell asin klasik, cawan sundae dan float coke garam karamel.

Meneruskan pengembaraan permainan yang interaktif

Menambah keseronokan, restoran ini memperkenalkan permainan roda bergerak, yang akan berlangsung dari 10 hingga 18 Februari di outlet yang dipilih. Pelanggan boleh memusing roda untuk peluang memenangi baucar untuk pihak sampingan, minuman atau hidangan secara percuma, tanpa pembelian diperlukan.

Selain itu, permainan laman mikrosit yang akan berlangsung dari 1 hingga 29 Februari membolehkan pelanggan menyesuaikan burger bertuah mereka dan memenangi baucar digital.

Sertai pertandingan dalam talian dan sambutan eksklusif

Peminat boleh menyertai pertandingan dalam talian dengan memuat naik resit bertuah mereka, dengan hadiah emas menggiurkan, termasuk 3 x 10g syiling emas dan 8 x 1g goyang emas.

Set hidangan Lucky Your Way akan tersedia di outlet di seluruh negara dan juga boleh ditempah melalui platform penghantaran makanan tertentu.

Nikmati sambutan dan nikmati rasa Tahun Baru Cina dengan set hidangan Lucky Your Way dari Burger King, menawarkan perpaduan unik kemakmuran, keseronokan dan kemegahan kuliner.

Leave a Comment