Marvel Belum Selesai Dengan Iman Vellani

Sebagai malapetaka sebesar The Marvels tahun lepas, persembahan Iman Vellani sebagai Kamala Khan menjadi sebahagian besar penerimaan positif filem itu dan membuatkan ia kelihatan seperti pelakon berusia 21 tahun itu membawa filem keseluruhan atas bahunya.

Iman menerima penerimaan yang sama dalam rancangan Disney+ Ms Marvel, apabila beliau pertama kali muncul sebagai Kamala dalam Marvel Cinematic Universe.

Persoalannya sekarang ialah sama ada Marvel Studios akan membawa balik Iman dalam Marvel Cinematic Universe (MCU), mengingatkan beliau adalah salah satu titik terang dalam katalog kegagalan studio yang mengagumkan tahun lepas.

Semasa anugerah Crunchyroll Anime 2024 baru-baru ini, Polygon berbual dengan Iman mengenai adakah pihak-pihak di belakang MCU telah mengatakan apa-apa mengenai tempatnya sebagai Ms Marvel di masa depan.

“Saya telah dijamin,” kata Iman kepada pihak berita tersebut.

“Jadi itu memberi rasa baik, tetapi tiada jaminan lebih dari itu. Mereka memberi saya remah-remah, dan saya cuba menjadikannya satu hidangan.”

Manakala untuk ke mana beliau mungkin akan pergi selepas ini, The Marvels berakhir dengan pertemuan Khan Iman dengan Kate Bishop (Hailee Steinfeld) di mana Kate mencadangkan mereka membentuk satu pasukan dengan superhero remaja lain. Teaser tersebut mengatur pasukan Young Avengers.

Peluang lain bagi Iman untuk kembali adalah apabila X-Men secara rasmi diperkenalkan, kerana Kamala juga seorang mutan. Kemungkinan ini jauh lebih rendah kerana Marvel Studios mengubahsuai peringkat filem dan rancangan televisi mereka selepas keputusan yang buruk dalam tiga tahun lepas.

Leave a Comment