Melancarkan Lontaran Memerlihkan Dengan Betul

Seperti yang ada sekarang, Barbie sudah merupakan satu acara penuh bintang. Tetapi menurut Michael Cera, filem Greta Gerwig sepatutnya mempunyai seorang lagi bintang A-list Hollywood, tetapi tidak menjadi kenyataan.

Semasa podcast Happy Sad Confused baru-baru ini, hos Josh Horowitz menginterogasi Cera mengenai “pergelutan” dalam Barbie yang melibatkan watak pelakon Allan dengan “Construction Kens”.

“Sebenarnya saya tidak sepatutnya bergaduh dalam filem itu,” kata Cera. “Bolehkah saya katakan siapa sepatutnya berada di situ?”

Kemudian, Cera menyebut nama Ben Affleck sebelum menerangkan bahawa bekas bintang Batman tersebut terpaksa keluar dari filem itu kerana komitmennya kepada Air, drama sukan yang juga ditayangkan tahun lalu.

“Saya rasa Ben mahu melakukan itu, tetapi dia sedang mengarahkan filemnya Air, tetapi mereka hanya mengetahuinya pada saat-saat terakhir. Mereka berkata, ‘Okay, Ben keluar. Sesuatu mesti berlaku di sini, jadi kamu akan bergaduh dengan mereka’,” kata Cera, menjelaskan bahawa ini merupakan satu cabaran baginya, kerana pelakon itu terpaksa belajar aksi berbahaya sambil pulih dari Covid-19.

“Saya terpaksa melompat masuk dengan pasukan aksi itu. Saya baru beransur sembuh dari Covid dan mereka telah melatih saya dan hampir mati hanya ketika melakukan pemanasan. Saya terpaksa berbaring di dalam treler dan mereka menghantar jururawat untuk memeriksa saya.”

Affleck bergabung dengan Timothee Chalamet, Saoirse Ronan, Dan Levy dan Bowen Yang dalam senarai pelakon yang terpaksa keluar dari Barbie.

Leave a Comment