Menaung Gaya Dalam Kereta Api Gaya

Koleksi LifeWear musim bunga / musim panas 2024 UNIQLO (SS24) telah tiba dan koleksi baru itu diperkenalkan dengan cara yang unik. Tempat acara, Garden Canopy, di The Exchange TRX, telah berubah menjadi stesen bawah tanah.

Media dan tetamu yang tiba di sesi pratinjau pada 31 Januari, terkejut mendapati kereta berukuran sebenar dengan gerabak, menyerupai dalaman kereta LRT, dipenuhi dengan tawaran terkini Uniqlo.

Kereta itu mempunyai pintu automatik, kawasan duduk, dan pegangan atas, lengkap dengan pengumuman yang menunjukkan stesen seterusnya.

Penyelenggaraan keseluruhannya mencerminkan rutin harian penumpang. Konsep itu sangat sesuai, kerana koleksi itu direka dengan fungsi dan gaya kontemporari dalam fikiran. Pakaian harian tidak perlu membosankan dan lama.

Masuk ke dalam gerabak, bukannya penumpang, ruang itu dipenuhi dengan barangan terkini Uniqlo, digantung dan dipaparkan dari rel atas.

Koleksi SS24 segar dan berwarna-warni dengan penggunaan fabrik semulajadi, fleksibel dan palet warna yang lembut, sesuai dengan garis panduan reka bentuk Uniqlo untuk menawarkan keperluan asas lemari yang selesa dan bergaya.

Seluruh ruang itu mempunyai pakaian, yang dibahagikan kepada segmen yang berbeza: Kehidupan Ringan, Fungsi Ringan, Tekstur Ringan, dan Uniqlo C.

Dalam segmen Kehidupan Ringan, tema itu adalah gabungan gaya autentik dan sukan. Pemilihan yang dikurasi menampilkan barang jantina-lesu yang direka dengan siluet ringan yang memenuhi pakaian harian praktikal dengan sentuhan keceriaan dan gaya.

Dalam segmen Fungsi Ringan, Uniqlo memperkenalkan Miracle Air, bahan ringan dan mudah dijaga yang direka untuk keselesaan dan kebebasan bergerak.

Lapisan AIRism menawarkan rasa licin dan sutera, dengan pakaian juga menggabungkan perlindungan UV untuk keselesaan yang lebih baik.

Sementara itu, dalam segmen Tekstur Ringan, penekanan yang ketara adalah pada tekstur, yang menggabungkan fabrik premium yang direka untuk iklim yang lebih panas, menampilkan linen flax Eropah tulen dan pelbagai jenis campuran linen seperti kapas.

Akhir sekali, Uniqlo C menampilkan koleksi terkini oleh pereka fesyen terkenal Clare Waight Keller (yang telah membuat gaun perkahwinan Meghan Markle) untuk Uniqlo. C mewakili Clare. Pereka itu juga telah mereka satu rangkaian untuk Uniqlo tahun lepas.

Keluar dari gerabak, tetamu disambut oleh model lelaki dan wanita yang memakai koleksi Uniqlo terkini, memaparkan bagaimana barangan boleh dicampur dan dipadankan.

Beberapa langkah lagi, ruang istimewa diperuntukkan untuk pakaian linen premium. Tahun ini, koleksi pakaian linen premium sedia ada telah dipertingkatkan dengan lebih banyak warna bagi daya tarikan yang lebih meluas.

Akhirnya, pengunjung dapat melihat koleksi popular Uniqlo C yang terkini, di mana koleksi musim bunga terbaru menampilkan gaun yang lembut dan pakaian atas yang sepadan dengan skirt yang lembut.

Menggunakan fabrik seperti linen yang ringan, selesa, dan elegan, koleksi musim bunga itu kini dijual.

Leave a Comment