Menetapkan standard kekurusank bagi kesihatan

PENETAPAN standard baru dalam arena yang sangat kompetitif dalam peranti mudah alih, Honor telah melancarkan Magic V2 untuk menentukan semula teknologi telefon pintar dalam era reka bentuk ultra-kompak. Sebagai telefon pintar lipat dalam yang paling nipis dan ringan di dunia, ia menetapkan standard untuk elegan dan fungsionaliti dalam teknologi mudah alih.

Kerinian ditakrifkan

Dengan ketebalan hanya 9.9mm apabila dilipat dan berat hanya 231g, Honor Magic V2 menentukan semula mudah alih tanpa mengorbankan ketahanan. Dengan engsel titanium super-ringan dan kaca nanokristal generasi kedua, keajaiban kejuruteraan ini tidak hanya halus tetapi juga dibina untuk menangani cabaran penggunaan harian.

Prestasi bateri yang luar biasa

Dibawah keadaan luaran yang sangat nipis, terdapat bateri Silicon-karbon dual 5000mAh terkemuka dalam industri, yang terintegrasi dengan sempurna untuk memberikan kecekapan tenaga yang belum pernah terjadi dalam profil yang sangat nipis. Dengan ketebalan hanya 2.72mm, teknologi bateri ini memastikan prestasi yang berkekalan untuk gaya hidup mudah alih moden.

Penambahbaikan tetapan privasi

Telefon ini melangkaui batasan konvensional, menawarkan ciri-ciri produktiviti yang direka khas untuk memenuhi tuntutan zaman digital. Dengan stereo dual speaker simetri, AI privacy call 2.0, dan chipset keselamatan diskretnya, pengguna dapat menavigasi dunia digital mereka dengan keyakinan dan ketenangan jiwa.

Paparan yang dipertingkatkan

Alami pengalaman sinematik yang dipertingkatkan seperti tidak pernah sebelum ini dengan paparan Oled lipat Magic V2 yang luas, dengan nisbah skrin-ke-tubuh sehingga 90.4% dan kadar segar sehingga 120Hz. Sama ada untuk kerja atau bermain, teknologi paparan dinamik Magic V2 memastikan pengalaman menonton yang mendalam di mana-mana tempat.

Kamera yang kuat

Dilengkapi dengan Sistem Kamera Falcon Honor, yang menampilkan susunan kamera belakang tiga mata dan kamera hadapan dua mata, Magic V2 memberi kuasa kepada pengguna untuk merakam momen yang singkat dalam kejelasan dan ketepatan yang menakjubkan. Dari videografi berdefinisi tinggi hingga fotografi schwen yang cemerlang, setiap tembakan adalah sebuah masterpiece yang menunggu untuk dilancarkan.

Dibina untuk permainan

Dikuasakan oleh platfrom mudah alih Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, Magic V2 menawarkan prestasi permainan, dengan lancar mengintegrasikan keupayaan skrin terbahagi dan ruang selari untuk pengalaman permainan dua skrin yang mendalam.

Dalam era inovasi dan mobiliti, Honor Magic V2 mendorong batasan rekabentuk dan fungsionaliti telefon pintar. Dari reka bentuk yang nipis dan ringan hingga ciri-ciri produktiviti yang terbaik dan pengalaman paparan yang mendalam, Magic V2 lebih daripada sekadar telefon pintar, ia adalah pintu gerbang ke masa depan teknologi mudah alih.

Leave a Comment