Michelle Yeoh “Sedih Hati” Kerana Pembatalan ‘The Brother Son’

Pemenang Oscar Michelle Yeoh berkongsi dalam satu pos Instagram pada 6 Mac bahawa dia “terluka hati” selepas mengetahui bahawa siri ‘The Brothers Son’ dibatalkan.

Pelakon berusia 61 tahun itu juga menyatakan bahawa dia “sangat sukar untuk memahami mengapa” siri tersebut dibatalkan oleh Netflix.

Walaupun berita tersebut, dia menambah bahawa dia “sangat berbangga dengan barisan pelakon keluarga My Brothers Sun dan apa yang kami persembahkan kepada dunia” dan berkongsi beberapa gambar barisan pelakon dan krew.

Justin Chien, yang juga berlakon bersama-sama Yeoh dalam aksi-komedi-drama itu, menulis di Instagram, “Kepada semua peminat The Brothers Sun, Terima kasih kerana menaiki kapal kami dalam usaha kasih ini. Ia akan mengambil sedikit masa untuk mencerna berita ini, tetapi saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua dari dasar hati saya atas cinta dan sokongan anda kepada rancangan ini.

“Terima kasih atas setiap pos, tweet, editan, interaksi, dan sebagainya. Ia mengisi saya dengan begitu banyak kegembiraan mengetahui bahawa rancangan itu berhasil dengan begitu ramai orang. Kasih sayang anda membuat semua usaha, pengorbanan, dan kesakitan kami, berbaloi.”

Rancangan itu ditayangkan pada 4 Januari 2024 dan plotnya mengikuti seorang gangster Taipei, Charles Sun yang telah menetapkan dirinya sebagai pembunuh kejam. Tetapi apabila bapanya ditembak oleh seorang pembunuh misteri, Charles terpaksa pergi ke Los Angeles untuk melindungi ibunya (Yeoh) dan adiknya yang tidak menyedari, Bruce.

Leave a Comment