Momen-momen Spider-Man

TOM Holland dan Zendaya mengungkapkan kasih sayang yang berkekalan mereka terhadap Spider-Man, seperti yang diterangkan semasa temu duga di karpet merah di Anugerah Pilihan Kritik 2024.

Pelakon Inggeris itu berkongsi bahawa beliau dan Zendaya kadang-kadang kembali menonton filem Spider-Man: Homecoming 2017 bersama-sama. Dalam saat-saat ini, mereka menonton Spider-Man 1 dan mengenangkan zaman 19 tahun dan membuat filem-filem tersebut semula.

Seterusnya, Holland menekankan cintanya terhadap filem-filem itu dan kepentingan untuk menghargai saat-saat itu. Beliau mengakui bahawa beliau tidak menonton filem-filem tersebut sesering yang mungkin dia ingin, mengakui keistimewaan mereka. Menurutnya, adalah satu kemewahan dan suatu anugerah untuk duduk dan “mengalami semula remaja anda.”

Pada bulan Julai tahun lalu, pelakon itu membincangkan sebab-sebab di sebalik usaha mereka dan Zendaya untuk mengekalkan privasi dalam hubungan mereka semasa tampil di podcast On Purpose with Jay Shetty.

Pada ketika itu, beliau menyatakan bahawa hubungan mereka adalah sesuatu yang dia tidak mahu membincangkan secara terbuka, menekankan komitmennya untuk menjaganya sebagai peribadi seberapa mungkin.

Baik Holland mahupun Zendaya sangat yakin bahawa pendekatan ini adalah cara yang paling sihat bagi mereka untuk menavigasi perjalanan mereka sebagai pasangan.

Sejak kemunculan mereka dalam Spider-Man: Homecoming, Holland dan Zendaya telah membintangi dua filem Spider-Man solo yang lain – Spider-Man: Far From Home (2019) dan Spider-Man: No Way Home (2021).

Semasa sidang akhbar dengan Persatuan Pilihan Kritik pada tahun 2023, Holland menyatakan rasa perlindungan yang kuat terhadap Spider-Man dan membincangkan perbincangan berterusan mengenai filem keempat yang berpotensi.

Walau bagaimanapun, beliau mengakui cabaran untuk membuat siri instalmen yang lain, menyatakan bahawa sama ada mereka dapat mencari cara untuk memberi keadilan kepada watak tersebut adalah perkara lain.

Leave a Comment