Pelancaran Baru La Chicá Dalam Teck Writ Case

Kumpulan Olive Tree melancarkan kedai La Chicá Mexican Grill and Bar keempatnya, menandakan 28 buah cawangan di bawah payungannya. Terletak di kawasan Jaya One Petaling Jaya, tambahan terbaru ini berjanji untuk menggoda lidah dan menyalakan sambutan rasa untuk peminat masakan Mexico di kawasan tersebut.

Pengasas dan pengarah urusan Leslie Gomez meraikan perasmian kedai baru itu, yang menandakan pencapaian keempatnya dalam tempoh kurang dari tiga tahun sejak ditubuhkan pada Oktober 2021 di Changkat Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Dengan 28 cawangan dan lebih, ia menunjukkan tiada tanda-tanda perlambatan. Baru-baru ini, kumpulan itu mendedahkan usahanya yang pertama di Bali, Indonesia – Frangipanni, sebuah restoran fine dining yang menyajikan menu luas masakan India.

Dengan merancang untuk berkembang di seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak, kumpulan itu menetapkan matlamat untuk merentasi sempadan antarabangsa, menargetkan pasaran di Singapura, Dubai dan Australia. “Saya mempertahankan pandangan positif terhadap pertumbuhan dan permintaan industri makanan dan minuman. Kami akan terus mencari lokasi yang sejajar dengan ethos jenama kami untuk meluaskan jejak kami,” kata Gomez dalam kenyataan semalam.

Mengucapkan terima kasih kepada masyarakat setempat atas sokongan mereka yang tidak berbelah bagi, kumpulan itu mengalu-alukan pelanggan untuk makan tengahari dan malam, menjemput mereka untuk melalui perjalanan gastronomi melalui cita rasa yang bertenaga dari Mexico pada waktu lapang mereka.

Leave a Comment