Pengakuan Hamilton dalam Stranger Things

THE iconik bintang filem Terminator, Linda Hamilton, adalah seorang peminat tegar siri sci-fi Netflix Stranger Things.

Walau bagaimanapun, pelakon berusia 67 tahun itu tidak akan dapat menikmati penamat siri kerana dia adalah salah seorang daripada beberapa nama baru yang menyertai pelakon musim kelima.

Sekarang sudah sebulan dalam pengeluaran, Hamilton memberitahu Us Weekly bahawa terlibat dalam siri itu telah “merosakkan” pengalaman menontonnya.

“Apabila anda terlibat dengan sesuatu, anda tidak melihat diri anda di dalamnya. Jadi, saya rasa ia telah merosakkan rancangan itu untuk saya. Saya tidak pernah menonton [sebuah projek] sekali saya terlibat dalam sesuatu,” jelas Hamilton.

“Ia akan mengambil saya daripada realitinya untuk melihat diri saya di sana. Jadi, saya tidak akan menonton musim kelima Stranger Things.”

Walaupun dia bergurau bahawa terlibat dengan projek tersebut telah memunculkan idea untuk menontonnya, Hamilton berkata dia telah menikmati menonton empat musim sebelumnya.

Hamilton adalah salah satu daripada sedikit nama baru yang menyertai pelakon sedia ada projek tersebut, tetapi wataknya masih diselubungi misteri kerana pencipta rancangan Ross dan Matt Duffer belum mendedahkan cerita penuh di sebalik wataknya.

“Mereka perlu berhati-hati dengan cerita mereka,” tambah Hamilton. “Jadi saya masih tidak tahu bagaimana ceritanya berakhir. Ia memerlukan disiplin yang banyak untuk tidak mengetahui ke mana ia akan pergi, tetapi itu untuk melindunginya daripada semua orang yang ingin tahu.”

Pengeluaran untuk musim terakhir rancangan popular ini masih berlanjut dan tidak ada berita mengenai tarikh perdana di Netflix.

Leave a Comment