Pengalaman Barista

ALAMI yang terbaru dari Oatside dengan siri paket poket inovatif, kini boleh didapati dalam saiz 200ml yang mudah dengan pelbagai varian seperti barista blend, coklat dan varian kopi baru. Tawaran ini, sebelum ini eksklusif untuk kafe, kini boleh ditemui di pelbagai kedai runcit dan pasaraya di seluruh Malaysia.

Seperti bahagian daripada sambutan pelancaran, Oatside telah menganjurkan Festival Oatside Pocket baru-baru ini di Starhill Gallery. Setiap ruang berukuran poket berubah menjadi taman permainan instalasi yang berwarna-warni, permainan interaktif dan pasaraya yang mempamerkan pengrajin tempatan.

Semasa festival, peserta memiliki peluang untuk menjalani pelbagai aktiviti. Pusat perhatian acara adalah kafe poket, tempat pergi orang untuk mengambil pelbagai minuman yang diinfus dengan Oatside, termasuk latte oat yang popular yang dibuat dengan paket poket campuran barista Oatside dan minuman coklat Oatside yang lazat.

Peserta festival berpeluang untuk mengalami pelbagai “ruang”. Pocket Eden adalah ruang tenang yang terinspirasi oleh alam semula jadi, sempurna untuk bersantai dan menangkap momen Instagram yang menarik perhatian. Ruang lain yang dipanggil Pocket Playland adalah tempat di mana pengunjung festival melepaskan kanak-kanak dalam diri mereka dan bersaing dalam “Poket Penuh Paket” – satu cabaran yang mengasyikkan untuk mengumpulkan sebanyak mungkin paket poket dalam masa 15 saat sahaja.

Meneruskan pengembaraan, peserta meneroka Pocket Mart, sebuah kedai serba ada yang dipenuhi dengan hidangan mudah alih yang direka untuk muat dalam troli poket. Jangan lupa pasar Oatside yang dikurasi oleh Ping Min Market, dengan penghasil tempatan yang menginfusi esensi Oatside ke dalam tawaran mereka, dari makanan yang menggugat selera hingga barang kraf tangan berkesan.

Peserta juga mencuba kebolehan mereka di “Dunk the Oat”, sebuah permainan arcade yang mencabar ketepatan sasaran mereka dan mencuba nasib mereka di “Kira Poket Paket” untuk peluang memenangi bekalan Oatside selama tiga bulan.

Leave a Comment