Permainan Baru Plus untuk Spider-Man 2

Empat bulan selepas peluncurannya, Marvel’s Spider-Man 2 masih disokong oleh pembangunnya, Insomniac Games.

Tidak hadir semasa pelancaran pada 20 Oktober, permainan ini mungkin akan menerima kemas kini terpentingnya dengan peningkatan versi besar 1.002. Selepas desakan daripada peminat untuk mod New Game plus, Insomniac akhirnya membawanya ke dalam permainan.

“Kami tahu ramai daripada anda telah memberikan sokongan untuk bermain semula permainan dalam taraf sukar yang lebih tinggi, dengan semua baju beserta kebolehan permainan dibawa ke dalam permainan,” tulis pengarah komuniti Insomniac Games, James Stevenson dalam catatan terbaru di blog PlayStation.

Stevenson turut menyatakan bahawa pemain akan dapat bermain semula misi kegemaran mereka, sementara kemas kini juga akan membawa ciri-ciri baru untuk dibuka, seperti Tahap Utama dan reka bentuk Gadget Emas.

Baju Symbiote yang terkenal yang membuat persembahannya dalam permainan juga akan melihat peningkatan lanjutan, dengan reka bentuk baru yang boleh disesuaikan oleh pemain.

Ini termasuk pilihan untuk menukar warna hitam dan putih baju kepada pilihan palet lain. Baju baru juga akan tersedia, seperti reka bentuk Hellfire Gala oleh Russell Dauterman dan Bernard Chang.

Selalu di barisan hadapan dalam menjadikan permainan mereka lebih mudah diakses, terutamanya untuk pemain yang mempunyai kecacatan, kemas kini akan datang akan melihat Insomniac menambah deskripsi audio dan pembaca skrin ke dalam permainan.

Kemas kini akan tiba di PlayStation 5 pada hari Khamis.

Leave a Comment