Pertama Dalam Jenisnya Dalam Teks Huruf Besar

DUNIA platform media sosial yang pertama berpusatkan artis, FENIX360, akan menganjurkan konsert FENIX360 Live! Pertama kalinya di Malaysia.

Dijadualkan berlangsung di Jiospace di Petaling Jaya pada 21 Januari, konsert ini akan mempersembahkan persembahan langsung oleh artis-artis hebat termasuk Imsomniacks, MASDO, Noh Salleh, MYO (Jemson), Leaism, The Frankie Sixes, dan DJ Jemput Dengar.

Konsert ini, yang berlangsung dari 4:30 petang hingga 10:30 malam, akan membenarkan 2000 peserta pertama masuk atas dasar siapa cepat dia dapat dengan syarat kemasukan yang mudah. Untuk mengakses platform FENIX360, peserta hanya perlu memuat turun aplikasi dari Apple App Store atau Google Play Store dan mendaftar sebagai pengguna, tanpa yuran atau langganan yang diperlukan.

Sebagai bahagian daripada siri acara yang meraikan pelancaran platform di negara utama, konsert ini memberi tumpuan kepada mempromosikan bakat di Indonesia, Malaysia, dan Filipina. FENIX360 merancang untuk bekerjasama dengan pengaruh tempatan dan artis-artis di setiap pasaran untuk menyesuaikan pendekatan dan meningkatkan daya tarikan keseluruhan.

Allan Klepfisz, CEO FENIX360, menekankan bahawa “FENIX360 bukan sekadar aplikasi; ia merupakan satu gerakan untuk mengubah landskap seni, mengalihkan tumpuan dari platform kepada artis, mencipta persekitaran holistik bagi artis untuk mempersembahkan dan mengaut keuntungan daripada karya mereka.”

Platform ini melayani pelbagai pencipta, menawarkan peluang untuk mendapatkan bahagian pendapatan daripada iklan, jualan barangan, dan siaran langsung. Ia juga bertujuan untuk memperkuatkan hubungan antara artis dan peminat.

Sandy Monteiro, CEO FENIX360 Asia Pasifik berkata “Kami bangga memperkenalkan FENIX360 sebagai platform yang benar-benar berpusatkan pada artis. Kami sangat gembira untuk menganjurkan acara pelancaran di Malaysia kerana kami benar-benar percaya bahawa pencipta dan artis Malaysia akan mendapat manfaat yang besar daripada pelancaran penggunaan album kenangan ini.”

Pengembangan FENIX360 berterusan di ASEAN, dengan acara langsung akan datang yang dirancang di Filipina dan Singapura. FENIX360 Live! Terbaru di Indonesia menampilkan persembahan oleh artis-artis terkenal di Jakarta, termasuk Voice Of Baceprot, ST12, Hijau Daun, Goliath, Angkasa, Nirwana, Raffa Affar, Dimansyah Laitupa, dan Oomleo Berkaroke.

Leave a Comment