Pertempuran Penjagaan Anak-Anak

Shanna Moakler, 48, mendedahkan ketegangan co-parenting dengan bekas suaminya, Travis Barker di dalam podcast Dumb Blonde. Beliau mendakwa “pengecualian ibubapaan” oleh Barker, 48 dan pasangan barunya, Kourtney Kardashian, 44, serta mendakwa bahawa mereka cuba untuk melampaui beliau dengan anak-anak bersama – Landon, 20 dan Alabama, 18. Moakler, juga ibu kepada Atiana, 24, menyatakan kesedihan terhadap manipulasi yang dilihatnya, menganggap tindakan mereka sebagai “menjijikkan”.

Moakler menekankan keinginan bekas suaminya untuk menggambarkan dirinya sebagai “super bapa” walaupun mereka tidak bersama, mencontohkan situasi-situasi persaingan yang dilihatnya dalam ibubapaan.

Beliau mencatatkan kemewahan material yang dialami oleh anak-anaknya bersama Barker dan Kardashian, membezakannya dengan gaya hidup yang lebih sederhana dan menyuarakan kebimbangan tentang kesan potensial kepada anak-anaknya.

Walaupun tuduhan-tuduhan Moakler, wakil bagi Barker tidak memberi jawapan kepada permintaan media untuk komen. Rakan-rakan pasangan tersebut, yang kini ibu bapa kepada bayi Rocky Thirteen, menegaskan bahawa Barker dan Kardashian memberi fokus kepada kebahagiaan mereka dan tidak memberi perhatian kepada dakwaan-dakwaan Moakler.

Moakler sebelum ini menekankan bahawa kebajikan dan kebahagiaan anak-anaknya adalah keutamaan utamanya, walaupun beliau dan Barker hanya mencari titik pertemuan pada aspek co-parenting ini.

Leave a Comment