Renner Bersedia Untuk Kembali

MENGIKUTI insiden yang mengalami hampir mengorbankan nyawanya, Jeremy Renner baru-baru ini mendedahkan satu pencapaian penting dalam kerjayanya – kembalinya ke set Mayor of Kingstown untuk penggambaran musim ketiganya.

Kejadian yang mengubah kehidupan pelakon itu berlaku pada 1 Januari 2023, ketika dia dengan gagah berani menyelamatkan anak saudaranya daripada trak salji yang akan melanggar, tetapi malangnya dia sendiri terkena oleh penggera salji miliknya, sebuah peralatan penggera salji berat tujuh tan. Ini menyebabkan Renner terpaksa dimasukkan ke hospital dengan kecederaan parah di bahagian dada dan kecederaan ortopedik.

Dalam perbualan baru-baru ini dengan Andy Cohen dan Anderson Cooper semasa spesial Tahun Baru CNN mereka, Renner berkongsi wawasan tentang terapi fizikal berterusan dan membincangkan albumnya yang akan datang. Merenung perjalanan pemulihannya, dia menyatakan rasa syukur kepada pelbagai aspek kehidupan yang memotivasinya untuk bersungguh-sungguh, termasuk keluarganya yang besar dan anak perempuannya yang berusia 10 tahun.

Renner menekankan komitmen beliau terhadap pemulihan, menyatakan bahawa baginya, itu adalah satu jalan yang satu hala, dan dia bekerja keras setiap hari. Mengenai kembalinya ke set Kingstown yang dekat, dia menyatakan kerinduannya dan mengesahkan bahawa tahun lalu telah sibuk dengan baik.

Renner yakin bahawa dia sudah bersedia dan cukup kuat untuk menghadapi cabaran yang akan datang, dengan kembalinya dijadualkan dalam masa seminggu. Sepanjang proses pemulihannya, Renner sentiasa memberitahu peminat-peminatnya mengenai kemajuannya.

Secara ketara, dia dengan sengaja berusaha berjalan di atas karpet merah dengan bantuan tongkat semasa pra tontonan perdana siri Disney+nya, Rennervations.

Leave a Comment