Segar Semula Muzik Anda

Muzik lebih baik apabila dikongsi. Heineken telah mengumumkan kembalinya platform muzik globalnya: Refresh Your Music, Refresh Your Nights. Platform muzik lintas genre dan budaya ini menjemput peminat untuk keluar dari gelembung muzik mereka, meneroka bunyi-bunyi baru dan memperluas selera muzikal mereka.

Kembali dengan twist yang menarik, sorotan platform ini adalah Heineken Fresh List yang baru – satu pengalaman digital yang menggalakkan penemuan muzik dan hubungan baru. Fresh List merangkumi semangat penjelajahan muzik, membawa pencinta muzik untuk menemui pengalaman muzik yang menyegarkan.

Apa yang menarik tentang Heineken Fresh List adalah kemampuannya untuk pencinta muzik mencipta senarai main yang menyegarkan di Spotify dengan rakan-rakan dan artis kegemaran mereka.

Berbeza dengan algoritma biasa, proses kurasi inovatif ini, didorong oleh Algoritma Menyegarkan Heineken, melanggar corak dengan sengaja memperkenalkan trek-trek di luar keutamaan umum, menawarkan pengalaman muzik baru yang menyegarkan. Algoritma unik ini membolehkan peminat untuk menggabungkan senarai main mereka dengan rakan-rakan dan artis yang pelbagai, termasuk Martin Garrix, Uriah See, serta DJ Ashley Lau.

Ketua Pemasaran Heineken Malaysia Bhd, Willemijn Sneep berkata: “Di Heineken, kami suka menantang norma, memasukkan kemunculan unik ke dalam setiap pengalaman untuk dunia yang lebih segar. Memperkenalkan Heineken Fresh List ke dalam platform global ‘Refresh Your Music’ jenama ini mengesahkan komitmen ini.”

Peminat-peminat di Malaysia boleh menantikan acara muzik yang mengagumkan Heineken Refresh akan berlangsung tidak lama lagi di Kuala Lumpur yang akan membawa peminat muzik ke dalam perjalanan melalui lagu-lagu segar dan pengalaman audio-visual yang spektakuler.

Ikuti Heineken di Instagram dan Facebook untuk kemas kini dan butiran untuk pengalaman yang sensasi dengan Heineken Refresh.

Leave a Comment