Super Wanita Baru Dikenalpasti

IT telah didedahkan bahawa pelakon Antipodean Milly Alcock telah dipilih untuk memainkan watak Supergirl dalam dunia DC yang baru yang sedang dibangunkan oleh CEO Warner Bros dan DC Films, James Gunn.

Ini telah disahkan pada 30 Jan oleh Gunn melalui akaun Instagram peribadinya. Gambar Alcock dan muka depan buku komik Supergirl: Woman of Tomorrow dimasukkan dalam pos tersebut.

Alcock sebelum ini telah muncul dalam musim pertama House of the Dragon HBO, di mana beliau bermain sebagai Rhaenyra Targaryen yang berapi-api untuk lima episod.

Walaupun Alcock akan menjadi watak utama dalam filem Supergirl: Woman of Tomorrow pada tarikh kemudian, beliau akan membuat kemunculan sulungnya dalam Superman: Legacy 2025, yang akan memperkenalkan sepupu Supergirl, Clark Kent yang dilakonkan oleh David Corenswet, yang merupakan Superman, Lois Lane (Rachel Brosnahan) dan pelbagai watak lain.

Filem Woman of Tomorrow pada masa kini tidak mempunyai pengarah yang dilampirkan atau jendela keluaran yang dijangka.

Sebelum pemilihan Alcock, perkembangan terbaru dalam filem tersebut adalah kembali pada November tahun lalu, apabila wanita penulis Ana Nogueira diumumkan akan menulis skrip filem tersebut.

Leave a Comment