Taylor Swift Tiba di Singapura Sebelum Konsert Pertamanya pada 2 Mac

SINGAPURA: Taylor Swift telah tiba pada hari Selasa (27 Februari) untuk konsert leg Singapura yang sudah penuh terjual bagi Tur Erasnya.

Menurut Straits Times, penyanyi berusia 34 tahun itu tiba dengan penerbangan charted VJT993 dari Sydney, Australia. Jet tersebut, sebuah Bombardier Global 6000, mendarat di Lapangan Terbang Seletar kira-kira pukul 5.05 petang.

Kira-kira 40 peminat dikatakan telah berkumpul di lapangan terbang, dengan harapan dapat melihat Swift. Penyanyi pop dan kumpulannya menaiki kereta Toyota Alphard hitam.

Kenderaan tersebut kemudian menuju ke Sentosa, berhenti di hotel resor mewah Capella kira-kira pukul 6.20 petang.

Singapura adalah destinasi tunggal Swift di Asia Tenggara.

Marina Bay Sands malah memperkenalkan pakej konsert Taylor Swift istimewa untuk peminat. Pakej “Stay Stay Stay” pada SGD10,000 (RM34,900) termasuk penginapan tiga malam untuk dua orang, tiket konsert VIP, makanan, Dolar Resort, dan akses ke tarikan. Pakej “Shake It Off” pada SGD15,000 (RM52,340) menawarkan penginapan yang sama dengan ganjaran tambahan seperti perkhidmatan limosin.

Bagi pengalaman terbaik, pakej “Wildest Dreams” pada SGD50,000 (RM174,470) termasuk penginapan suite mewah untuk empat orang, makanan eksklusif, dan lain-lain. Pakej-pakej ini memberi peluang kepada peminat untuk menikmati konsert sambil menginap mewah di Marina Bay Sands.

BERITA SELEPAS INI:

Pusat tuisyen di Singapura membeli tiket konsert Taylor Swift sebagai insentif untuk pelajar cemerlang dalam peperiksaan

Leave a Comment