Tiada Hulk Anytime Segera

Semudah Mark Ruffalo membuat para peminat Marvel berharap akan kembalinya sebagai Hulk, harapan itu telah lenyap dengan lebih cepat lagi.

Semasa acara Festival Filem Antarabangsa Santa Barbara pada 11 Februari, Ruffalo ditanya oleh moderator jika penampilan filem seterusnya beliau akan melakonkan semula watak Bruce Banner dan Hulk dalam filem Captain America: Dunia Baharu Berani tahun depan.

“Yeah. Ia akan menjadi hebat,” kata Ruffalo pada masa itu. Beliau menambah bahawa dia tidak boleh bercakap lebih lanjut tentang filem itu kerana Marvel mempunyai “drone yang mengikutinya” kerana kerahsiaan terkenal studio tersebut mengenai projek-projek masa depan Marvel Cinematic Universe.

Setelah berita tersebar dengan cepat, sumber memberitahu Entertainment Weekly bahawa Ruffalo salah faham soalan dan bahawa beliau tidak akan berada dalam filem keempat Captain America.

Semasa acara yang sama, Ruffalo juga mengatakan tidak akan ada filem Hulk berasingan dari Marvel Studios dan mungkin tidak akan berlaku. “Kami tidak akan pernah memberikan anda filem Hulk berasingan,” kata Ruffalo, mengutip kata-kata presiden Marvel Studios Kevin Feige yang memberitahunya.

Leave a Comment