Troll mengejutkan di acara BAFTA

DI TENGAH segala kilauan, adalah seorang penipu media sosial yang mencuri tumpuan semasa majlis Anugerah BAFTA ke-77 pada 18 Februari.

Tenang, keren dan kumpulan, penipu itu memilih anugerah terbesar malam untuk membuat kehadiran beliau. Bergabung dengan barisan pelakon dan penerbit di pentas, penipu itu berdiri diam di sisi pemenang ketika ucapan penerimaan diberikan.

Hanya selepas tetamu yang terkumpul meninggalkan pentas barulah keselamatan acara menyedari penceroboh, yang kemudian ditahan dan kemudian diusir dari tempat itu secara tidak bersopan.

BAFTA berkata dalam kenyataan: “Seorang penipu media sosial telah dilenyapkan oleh keselamatan semalam selepas menyertai pemenang anugerah terakhir di pentas. Kami mengambil perkara ini dengan serius dan tidak mahu memberinya sebarang publisiti dengan memberi komen lanjut. “

Penipu itu dikenal pasti di media sosial sebagai seorang YouTuber yang menggunakan nama Lizwani – pengguna yang sama memuat naik di Instagram bahawa polis telah mengambil beberapa rakaman beliau. Lizwani mempunyai sejarah meresap majlis anugerah, termasuk Ballon d’Or Fifa dan Brit Awards pada tahun 2022.

Leave a Comment