Harimau Mengembara di Pejabat TheSun

DALAM sambutan yang penuh semangat menyambut Tahun Naga, harimau-harimau menghormati tradisi tahunan mereka dengan meraung masuk ke pejabat theSun di Petaling Jaya pada Khamis lalu.

Misi mereka? Bukan sahaja untuk menghayati sambutan perayaan cuti tetapi juga untuk menyatakan rasa terima kasih kepada sokongan yang teguh yang jenama ini terima selama bertahun-tahun.

Dengan objektif untuk berkongsi semangat keberkatan yang dilambangkan oleh hubungan garang antara harimau dan naga, harimau-harimau ini menggalakkan rakyat Malaysia untuk melepaskan keberanian dalaman mereka dan mengejar aspirasi paling berani mereka dalam tahun yang akan datang.

Pengarah Urusan Heineken Malaysia, Roland Bala menjerit: “Tahun Baru Cina (TBC) adalah masa untuk merayakan ketika kita dengan penuh harapan melihat ke hadapan ke tahun yang berkat dan mengejar impian paling berani kita, terutamanya pada masa sekarang di mana kita meraung masuk ke Tahun Naga.”

Beliau terus mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dari media dan pengguna, berjanji tahun yang penuh dengan promosi dan pengalaman yang menarik.

Tahun ini, Heineken Malaysia Berhad menyebarkan keberkatan melalui pelbagai promosi, barangan eksklusif, dan pengalaman di pusat beli-belah sebagai sebahagian daripada kempen TBC mereka yang bertajuk “Salam untuk Esok yang Lebih Berani”.

Pengalaman yang mendalam di pusat beli-belah di Sunway Velocity Mall (Kuala Lumpur), Gurney Plaza (Pulau Pinang) dan Ipoh Parade (Ipoh) menjanjikan permainan di tapak, barangan eksklusif dan promosi yang menarik, meningkatkan kegembiraan sambutan TBC.

Menggembirakan lagi sambutan tahun ini adalah penapis IG “Lebih Berani” oleh @TigerBeerMY. Penapis interaktif ini membolehkan pengguna mengimbas mana-mana logo Tiger Beer, sama ada fizikal atau digital, untuk menghasilkan ucapan Tahun Baru yang unik.

Dengan berkongsi ucapan tersebut di cerita Instagram bersama dengan matlamat terpenting mereka untuk tahun 2024, peserta berpeluang memenangi barangan eksklusif daripada koleksi Tahun Naga Tiger Beer x Against Lab.

Koleksi ini, yang menampilkan lima keping yang berbeza, akan tersedia untuk pembelian secara eksklusif di pusat beli-belah dan dalam talian di againstlab.com.

Sediakan diri untuk memulakan Tahun Naga yang lebih berani dan penuh petualangan bersama harimau-harimau ini.

Leave a Comment