Palmer Berhasrat Untuk Bersara Awal

Sebuah kerjaya yang bermula pada usia remaja awal Keke Palmer mungkin akan melihat akhirnya tidak lama lagi. Sekarang berusia 30 tahun, Palmer telah mencuba hampir segala-galanya, dari berlakon hingga bernyanyi hingga menjadi hos.

Untuk yang terakhir, beliau memenangi Anugerah Emmy 2023 untuk hos pertandingan terbaik, menjadikannya wanita pertama yang memenangi anugerah itu dalam tempoh 15 tahun. “Saya tidak tahu. Saya rasa masa telah bermula,” kata Palmer baru-baru ini kepada Teen Vogue tentang rancangannya untuk bersara.

“Saya rasa kerana saya masih belum merasainya. Tetapi dengan masa berlalu, saya tahu bahawa ia sudah di hujung jalan. Saya tidak tahu bila tepatnya, tetapi ia sudah di hujung jalan.”

Walaupun masa relatif singkatnya dalam industri hiburan, Palmer telah memikirkan warisan yang dia harapkan tinggalkan, terutamanya untuk anak lelakinya Leo.

“Perkara utama yang saya ingin warisan itu adalah [panggilan] untuk menggunakan kuasa anda dengan baik, menggunakan apa yang anda ada untuk mencipta ruang dan sistem bagi orang lain untuk berkembang,” katanya.

Dikenali kerana peranannya dalam filem Nope dan Hustlers, Palmer baru-baru ini menyertai Good Fortune Aziz Ansari, bersama-sama dengan Ansari, Keanu Reeves dan Seth Rogen.

Leave a Comment