Grande Ungkap Album Studio Ketujuh dalam Teks Huruf Besar

BREAKING berbicara setelah rehat empat tahun, Ariana Grande menggemparkan dunia muzik dengan pengumuman album terbarunya, Eternal Sunshine, yang bakal memukau pendengar pada 8 Mac.

Grande, seorang mahir dalam mengejutkan, mengumumkan tarikh keluaran album dan memberikan peminatnya sekilas pandang mengenai perjalanan artistik yang menanti di media sosial pada 17 Januari.

Lagu sulung, Yes, And? telah dilancarkan pada 12 Januari, selepas beberapa minggu godaan yang mengasyikkan sepanjang Disember.

Grande, yang terkenal dengan pendedahan strategiknya, mengesahkan kebolehan lagu sulung tersebut sebelum Krismas, menaikkan lagi keharapan untuk pengalaman muzik yang dinantikan.

Dalam video yang disertakan, walaupun kelihatan letih, Grande menghadapkan kegembiraan dan syukur. “Saya sangat penat,” katanya. “Tapi saya sangat gembira dan bersyukur. Saya juga rasa seperti saya beratnya 3,000 tan.”

Sementara peminat-peminat dengan pantas menanti nikmat pendengaran yang dijanjikan oleh Eternal Sunshine, secuplik jujuran Grande mengenai peringkat akhir album hanya menambahkan lagi keghairahan, menjadikan 8 Mac tarikh yang disorot dalam kalendar setiap peminat muzik.

Leave a Comment