So-Min dan Hae-in membintangi filem romcom baharu

Jung So-min dan Jung Hae-in telah ditetapkan untuk peranan utama dalam filem komedi romantis yang akan datang, Anak Kawan Ibu. Drama tersebut, yang diarahkan oleh Yoo Je-won dan ditulis oleh Shin Ha-eun yang terkenal dengan Hometown Cha-Cha-Cha, berkisar tentang Bae Seok-ryu, seorang wanita yang berusaha untuk memulakan semula kehidupan yang bermasalah dan Choi Seung-hyo, anak kawan ibunya, yang mewakili satu babak gelap dalam masa lalunya.

So-min mengambil watak Seok-ryu, seorang wanita berjaya dan bersemangat yang cuba untuk menyegarkan semula kehidupannya. Pada mulanya dipuji sebagai anak yang ideal, Seok-ryu menghadapi kejatuhan tiba-tiba ketika meniti tangga korporat sebagai pengurus projek di sebuah syarikat global utama.

Hae-in melakonkan watak Seung-hyo, seorang arkitek muda terkemuka dalam industri pembinaan Korea yang penting dalam kisah kehidupan Seok-ryu.

So-min menyampaikan rasa syukurnya atas peranan ini, menyatakan bahawa menjadi sebahagian daripada sebuah projek yang selaras dengan hatinya adalah satu kehormatan.

Dengan barisan pelakon yang dinamik dan alur cerita yang menarik, Anak Kawan Ibu dijangka menjadi sebuah drama komedi romantis yang menghiburkan, menggabungkan bakat dua pelakon utama di bawah arahan Je-won.

Dengan kepercayaan kepada pengarah, beliau bertujuan untuk memberikan persembahan yang menarik kepada penonton, menunjukkan penghargaannya terhadap projek yang bermakna dan komitmen beliau untuk memberikan persembahan yang menarik dan berkesan di bawah arahan penulis dan pengarah yang dipercayai.

Leave a Comment